Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του νέου Sony Reader PRS-T3

Sony eReader

Πριν από λίγες ώρες η Sony κυκλοφόρησε νέο μοντέλο eReader ως ποιον έχει βαπτίσει Sony Reader PRS-T3 και αυτό έχει προκαλέσει από την αρχή μεγάλες αμφιβολίες σχετικά με το σχεδιασμό και τις βελτιώσεις του σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το Sony Reader PRS-T2.

Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να αποτελέσει κριτική, πολύ λιγότερο για το νέο προϊόν της Sony, αλλά μάλλον με αυτό θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στο τραπέζι και πολύ ξεκάθαρα όλα τα σημεία υπέρ και κατά που μπορούμε να βρούμε στο νέο PRS-T3. Προωθώντας λίγο το περιεχόμενο αυτού του άρθρου, μπορώ να σας πω ότι θα σας παρουσιάσω περισσότερους πόντους εναντίον παρά υπέρ.

Πρώτον, είναι εντυπωσιακό ότι παρά το γεγονός ότι η Sony μας προσέφερε πάντα περισσότερα από ένα χρώματα στα ηλεκτρονικά της βιβλία, δεν σκέφτηκε να εισαγάγει νέα χρώματα και τα ίδια χρώματα που ήταν διαθέσιμα στο προηγούμενο μοντέλο εξακολουθούν να διατηρούνται. Γιατί δεν γίνεται ένα βήμα προς τα εμπρός και εισάγονται μοντέρνα χρώματα όπως μωβ ή κίτρινο που μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των νεότερων;. Κάτι θετικό είναι ότι έχει εισαχθεί μια προστατευτική θήκη που για το Sony Reader PRS-T2 κοστίζει μεταξύ 30 και 35 ευρώ. Η ερώτηση γι 'αυτό είναι: Τι γίνεται αν δεν θέλω να έχω κάλυμμα για το eReader μου, μπορώ να το καταργήσω;

Συνεχίζοντας στην οθόνη είμαστε πιθανώς πριν από το το μόνο eReader στην αγορά των πιο σημαντικών εταιρειών που δεν έχουν εμπρόσθιο φωτισμό πρέπει να καταφύγουμε σε μικρά φώτα που μπορούν να προσαρτηθούν στο κάλυμμα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η Sony παραιτήθηκε από τη νέα τεχνολογία Carta που ενσωματώνει το νέο Kindle Paperwhite, αν και ενσωματώνει μια οθόνη με τεχνολογία E-Ink Pearl HD.

Μέσα στο Sony Reader PRS-T3 κρύψτε μερικές από τις λίγες βελτιώσεις και πλεονεκτήματα που μπορούμε να βρούμε σε αυτήν τη συσκευή. Αυτά έχουν να κάνουν με την ικανότητα του eReader να ξοδεύει περισσότερο χρόνο χωρίς να χρειάζεται να ανανεώσει ολόκληρη τη σελίδα.

Επιπλέον, μπορούμε επίσης να δούμε και να απολαύσουμε τη νέα τεχνολογία Γρήγορη φόρτιση (γρήγορη φόρτιση) που θα μας επιτρέψει να φορτίσουμε τη συσκευή σε μόλις 3 λεπτά με την απαραίτητη φόρτιση για να διαβάσουμε ένα μυθιστόρημα έως και 600 σελίδων.

Κατά μια πολύ προσωπική γνώμη, πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε ένα eReader με μεγάλες ομοιότητες με το Sony Reader PRS-T2, με την ίδια τιμή και χωρίς κάποιες σημαντικές βελτιώσεις που, για παράδειγμα, με κάνουν να σκεφτώ να αλλάξω το PRS-T2 μου για αυτό το νέο Sony Reader PRS -T3.

Περισσότερες πληροφορίες - Kindle Paperwhite Vs Sony Reader PRS-T3, ντεμπούτο μονομαχία

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Miguel Ángel Gatón
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.

Atrus dijo

Ένα άλλο πλεονέκτημα (και το μόνο πράγμα που πηγαίνει στην πιθανή μελλοντική μου αγορά) είναι ότι περιλαμβάνει κουμπιά για τη στροφή της σελίδας, κάτι που δυστυχώς (τουλάχιστον για όσους από εμάς προτιμούν αυτό το σύστημα και δεν καταλήγουν σε μια οθόνη γεμάτη δακτυλικά αποτυπώματα) Εξαφανίζεται σε όλα τα μοντέλα που διαθέτουν οθόνη αφής

αλδαρααλδαρα33 dijo

Μόλις αγόρασα ένα sony prs-t3 και σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έπρεπε να το χρεώσω 2 φορές. Μου είπαν ότι όλα εξαρτώνται από το πώς το χρησιμοποιείτε και μπορώ να σας πω ότι δεν έχω διαβάσει καν ένα βιβλίο 400 σελίδων. και χωρίς χρήση Wi-Fi. Μπορεί κάποιος να μου πει εάν είναι φυσιολογικό ;;; Ευχαριστώ

Σεβίλλη dijo

Πήγαινε εκεί που το αγόρασες, γιατί δεν είναι φυσιολογικό, έδωσα στον σύντροφό μου το PRS-T3 την Three Kings Day και έχει διαβάσει 3 βιβλία 300 σελίδων το καθένα και όχι δέκα λεπτά ή μισή ώρα, αλλά δύο ή τρεις ώρες την ημέρα, που κολλάει με αυτό και μέχρι σήμερα δεν έπρεπε να το φορτίσει, 42 ημέρες τη χρήση του, λίγες μέρες περισσότερο από άλλες, αλλά με έντονη χρήση, και αυτό που ειπώθηκε, για τώρα είναι υπέροχο. Χαιρετίσματα

αλδάρα33 dijo

Ευχαριστώ πολύ Sevillano, πράγματι το βιβλίο είναι ελαττωματικό, το οποίο τους εξέπληξε επειδή είναι ebooks που συνήθως δεν δίνουν προβλήματα, πολύ λιγότερο με την μπαταρία. Ελπίζω ότι αυτό που μου έδωσαν αποδείχθηκε καλύτερα. Θα διασχίσω τα δάχτυλά μου. 🙂

José Iván dijo

Αγόρασα το Prs-t3 από τη Sony και αυτό που με εκπλήσσει, ότι μετά από δύο εβδομάδες χρήσης, εμφανίστηκε μια γραμμή που χωρίζει την οθόνη και το πάνω αριστερό μισό, σταμάτησε να λειτουργεί. Το ebook δεν είχε κανένα χτύπημα, ούτε πτώση, τίποτα, απλώς το άγγιγμα του δάχτυλου για να γυρίσει φύλλα ... Στο MediMark δεν αναλαμβάνουν, λένε ότι η οθόνη δεν υπόκειται σε εγγύηση και στη Sony αλλάζουν την οθόνη πληρώνοντας 170 € και διαβάζοντας Σε φόρουμ, είμαστε αρκετοί με την ίδια περίπτωση και βρήκαμε ένα κλείσιμο κάτω από τη μύτη οποιασδήποτε λύσης.

Χουάν Θερβάντες dijo

Είχα το ίδιο πρόβλημα και μου λένε με μισό σημάδι ότι είναι ανεπανόρθωτο γιατί είναι οικονομικό, δεν το καταλαβαίνω και είμαι πολύ απογοητευμένος. ¿
      Πού μπορείτε να κλωτσήσετε;

Ρικάρντο dijo

Σας προτείνω να μην αγοράσετε το Sony Reader PRS-T3
    Το αγόρασα στο FNAC και μετά από ενάμισι μήνα, όπως ο Ivan, η οθόνη δεν λειτουργεί, δεν έχει πάρει κανένα χτύπημα, το FNAC δεν το καλύπτει και η επίσημη υπηρεσία της Sony μου ζητά να το διορθώσω περισσότερα ευρώ από ό, τι κοστίζει. Επιπλέον, η τεχνική υπηρεσία με διαβεβαιώνει ότι άτομα με το ίδιο πρόβλημα δεν σταματούν να φτάνουν.

Cristina dijo

Στις 12 Ιανουαρίου 2014 πήγα σε ένα κατάστημα για να αγοράσω ένα δώρο για την αδερφή μου: ένα ηλεκτρονικό βιβλίο SONY PRS-T3. 149,90 ευρώ.

Την περασμένη Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014, η αδερφή μου μου εξήγησε ότι θέλει να ενεργοποιήσει το ηλεκτρονικό βιβλίο και δεν ενεργοποιείται. Ελέγξαμε το ηλεκτρονικό βιβλίο και αποφασίσαμε να το επαναφέρουμε. Δεν λειτουργεί ή δεν γίνεται επαναφορά. Πάμε νεκρός.

Επικοινωνήστε με την τεχνική βοήθεια της Sony μέσω e-mail. Δεν λάβαμε απάντηση.

Αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε μια επίσημη τεχνική υπηρεσία και να εκπλήξουμε: το αγόρι μας λέει ότι η οθόνη είναι σπασμένη στην κορυφή (στο σπίτι υπήρχαν 3 από εμάς και πόσο ωραία ήταν η γραμμή που δεν την είδαμε). Σπασμένο; Πώς περιστρέφεται; αν δεν έχει πέσει, ούτε έχουμε χτυπήσει, ούτε έχει γδαρθεί !!! Πώς περιστρέφεται; Ποια είναι η ποιότητα μιας οθόνης ενός απλού ηλεκτρονικού βιβλίου που δεν διαρκεί ακόμη και 6 μήνες χωρίς να έχει χτυπήσει ;;;

Καλέσαμε την τεχνική υποστήριξη της SONY τηλεφωνικώς αποκαλύπτοντας την υπόθεση, απάντηση του χειριστή: έχουμε πιέσει πάρα πολύ στην οθόνη και γι 'αυτό έχει σπάσει. Κρατήθηκε ????? αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν !!!!

Διαβάζω σε διάφορα φόρουμ, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης Sony, ότι πολλά άτομα είχαν το ίδιο πράγμα, και βλέπουμε ξεκάθαρα ότι αυτό μυρίζει ένα ελαττωματικό κατασκευαστικό και ποιοτικό σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι στο σπίτι με αυτήν την εμπειρία. Τα 149 ευρώ είναι πολλή προσπάθεια για ένα κανονικό άτομο και οι 5 μήνες ζωής ενός νέου προϊόντος δεν είναι καν σημάδια μιας εταιρείας που διακηρύσσει την ποιότητα και κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται εξαπατημένοι και εξαπατημένοι.

Εκθέτω και ζητώ από τη Sony μια πλήρη επιστροφή του ποσού ή την αντικατάσταση ενός νέου e-book PRS-T3, δεν υπάρχει δικαίωμα. Εάν δεν έχουμε καμία λύση, δεν θα προτείνω τη SONY σε κανέναν ούτε σκοπεύουμε να αγοράσουμε οτιδήποτε άλλο από τη μάρκα τους.

Κοιτάξτε dijo

Καλημέρα. Το φορτίο διαρκεί επίσης πολύ λίγο για μένα, είναι αλήθεια ότι διαβάζω πολύ σταματάω 20 ημέρες φόρτωσης για αυτό που ανακοινώνουν ...
    Είμαι λίγο αδέξιος, νομίζω ότι πρέπει να γράψεις τις σημειώσεις με το δάχτυλό σου, υπάρχει ένα εργαλείο για να το κάνεις, έχω μια παλάμη και έχω ένα μολύβι
    Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, ελπίζω να ξεκαθαρίσει κάποιος τις αμφιβολίες μου
    Κοιτάξτε

Rafa dijo

!!! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ SONY !!!
    Καλησπέρα, αγόρασα ένα SONY PRS-T3 στα τέλη Ιουλίου στο αγγλικό γήπεδο (149 €). Ένα μήνα αργότερα, το πάνω αριστερό μέρος της οθόνης πέθανε χωρίς χτύπημα ή κάτι τέτοιο. Το έχω πάει στο αγγλικό δικαστήριο και μου λένε να πάω απευθείας στην επίσημη υπηρεσία της Sony, ότι η οθόνη δεν υπόκειται σε εγγύηση. Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια, ξέρω ήδη τι θα μου πει η τεχνική υπηρεσία. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να αγνοήσουν κάτι τέτοιο σε ένα προϊόν που κοστίζει σχεδόν 150 €. Πρέπει να κάνουμε κοινή δράση, ώστε να μην μας γελούν.

marta dijo

Το sony ebook μου έχει την έκδοση 1.0.01.09040 Θέλω να ενημερώσω γιατί κόβει τις λέξεις λάθος αλλά με τρομάζει. Χρειάζομαι βοήθεια καθώς ορισμένοι λένε ότι μετά την ενημέρωση του ebook δεν θα λειτουργήσει. Σας ευχαριστώ

Κάρλος dijo

Πολύ εύθραυστη οθόνη. Σπάει εύκολα και το SONY δεν το καλύπτει.
    Έδωσα επίσης ένα Sony PRS-T3 στη γυναίκα μου. Ήταν πολύ χαρούμενη και της έδωσα επίσης το προστατευτικό κάλυμμα με φωτισμό.

Αλλά μετά από τρεις μήνες μια μέρα το βρίσκει με μερικές ρίγες στο πάνω μέρος της οθόνης. Αφαιρώ το προστατευτικό κάλυμμα

για να τον πάει στο SAT και σε αυτή τη λειτουργία οι γραμμές επεκτείνονταν στη μέση του. Σκέφτηκα ότι θα σπάσει.
    Αλλά όπως λένε σε πολλά σχόλια, η SONY περνάει τα πάντα και δεν την θεωρεί ευθύνη τους και δεν καλύπτεται από την εγγύησή τους.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗ επειδή το gadget δεν είναι καθόλου φθηνό, και στην πραγματικότητα έχει μια αδύναμη και μη συμβατή οθόνη.

με τα ελάχιστα πρότυπα αντίστασης.

Λαία dijo

Δεν έχω το sony prs-t3 για ένα μήνα και η οθόνη έχει ήδη σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό το πρωί πήγαινε τέλεια. 20 λεπτά αργότερα το ενεργοποίησα ξανά για να συνεχίσω να διαβάζω και η οθόνη δεν λειτούργησε πλέον. Δεν μπορώ ούτε να το απενεργοποιήσω, ούτε να το συνδέσω στον υπολογιστή και ακόμη λιγότερο να διαβάσω ένα βιβλίο. Έχω στείλει ένα email στην τεχνική υπηρεσία που δεν έχουν απαντήσει. Θα το πάρω εκεί που το αγόρασα για να δω αν υπάρχει λύση, αλλά επειδή το κοιτάζω, μου δίνει ότι θα καταπιώ τα χρήματα που ξόδεψα.

Μ Ιησού dijo

Διαβάζω τα σχόλια στην οθόνη, μόλις το άνοιξα και έχει 2 τεταρτημόρια όπου δεν εμφανίζεται σελίδα
    Θα πλησιάσω το FNAC, αλλά για τα σχόλιά σας ...
    Έχει προσπαθήσει κάποιος να το θέσει από τους καταναλωτές με την αντίστοιχη καταγγελία;
    Αξίζει τόσο πολύ πειράγματα !!!

Michelangelo dijo

Το σφάγιο είναι χάλια. Μετά από ένα χρόνο χρήσης, το πλαστικό λιώνει και τα χέρια σας γίνονται μαύρα κολλώδη. Απίστευτο σε ένα προϊόν Sony. Η ορατότητα της οθόνης είναι σκοτεινή και πρέπει να την προσανατολίσετε ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση. Το επόμενο Kindle.

Μ Ιησούς Σιενφουέγος dijo

Μιχαήλ,
      Είστε τυχεροί που λιώνει η θήκη, το πρόβλημα είναι όταν η οθόνη σπάσει χωρίς να την αγγίξετε και να προσέξετε !!! και σας απαντούν από τη Sony ότι δεν θέλουν να μάθουν τίποτα, αν και αυτό είναι στην περίοδο εγγύησης, δεν είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της οθόνης
      Μια άλλη πρόταση από το FNAC είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητα και δεν συνιστάται να τα πάρετε στην παραλία…. Θα μπορούσαν να σας πουν τη στιγμή της αγοράς, όχι;
      Είναι αστείο, έχουν σταματήσει να το κάνουν, γιατί;
      Νομίζω ότι είμαστε αρκετά επηρεασμένοι, θα πρέπει να τεθεί στα χέρια της OCU
      χαιρετίσματα

ΛΟΥΛΟΜΑ dijo

Όλοι θα έπρεπε να έχουμε αγοράσει το Ebook περίπου την ίδια ημερομηνία και το ίδιο συνέβη και σε μένα, το πάνω αριστερό μέρος της οθόνης δεν λειτουργεί, πρέπει να είναι κατασκευαστικό σφάλμα. Δεν πιστεύω ότι το δίνουμε όλοι στο ίδιο μέρος. Το αγόρασα στο Media Mark και όταν το πήρα ήδη με κοίταξαν άσχημα, δεν χρειάστηκαν 24 ώρες για να με καλέσουν για να πω ότι ήταν πρόβλημα θραύσης οθόνης λόγω χτυπήματος, κάτι που του είπε η Sony. Ψέμα και τα παχιά, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο γρήγορα, ούτε όταν το πήγαινα στη Sony, ούτε προσπαθώντας να το φτιάξω, νιώθω εξαπατημένο και τώρα ξέρω από ποιον, ΕΙΝΑΙ Ο SONY αυτός που έχει πωλήσει ένα προϊόν κακή κατάσταση αφού υπάρχουν πολλοί από εμάς. Πηγαίνω κατευθείαν στο OCU.

νικητής dijo

Λοιπόν, πρέπει να είμαι ο μόνος που κάνει καλά, ευχαριστώ τον Θεό.